Project description "Zuerich"

Clear and unobtrusive.

The clear and classic design concept of the house architecture was consequently continued outdoors. Therefore a garden with straight lines and subtle matching colours in the planting arose. The garden is accessed by a high-quality wooden terrace with a connected boardwalk. A seating wall surrounds the wooden terrace and a planting area, in whose centre a silverberry grows. In this green area the residents can relax.

The lawns are bordered by privet shrubs and copper beaches. Pink ornamental apple tree, white magnolia and silvery silverberry put picturesque colour accents. Thus, the minimalist design concept from the house inside is transferred seamlessly into the garden design. A discreet bollard lighting emphasizes the harmonious garden architecture with its clear structures; ground spots stage the planting structures skilfully.